Vaskerier hos PrivatRens

Hvorfor vi anbefaler brugen af vaskerier

Vaskerier kan i dagens travle verden være nyttigt at bruge til at outsource visse faste opgaver, såsom at anvende vaskerier for at gøre livet lettere. Vaskeri og renseri er to perfekte opgaver at outsource til en velrenommeret renserier og vaskerier. Der er mange fordele ved at bruge en service af denne art, der går ud over bekvemmeligheden. Du kan bruge din tid til at tage vare på forretninger, socialisere, bruge tid sammen med dine børn, arbejde og andre vigtige aspekter af det daglige liv. Det er også bedre for dit tøj at blive håndteret af vaskerier.

 

Vores vaskerier hos PrivatRens tilbyder dig

Danmark har mange vaskerier til rådighed for dens beboere. Ikke alle tjenester har kvaliteten i orden, men hos PrivatRens.dk kan du være sikker på, at efterlade dit vasketøj til proffesionelle vaskerier. På den måde kan du sikre dig selv og dit tøj den bedst mulige service, ved at bruge PrivatRens.

 

Sådan bestiller du tid hos vaskerier

Du kan nemt og enkelt bestille tøjrens gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.


 

1. Pick up og drop off service – Når du vælger tøjvask hos et af vores vaskerier, så tilbyder vi også afhentning og levering af dit tøj. Hvis du foretrækker selv af aflevere det hos et af vores vaskerier, er det fint, men ved at bruge en, der anvender denne tidsbesparende fordel for kunderne, kan det være nyttigt, hvis du har brug for afhentning på et tidspunkt.

 

2. Bestilling af din mobil – Du kan bestille din vasketøjsservice, fra din mobiltelefon med vores helt egen app til Android og IOS. Via appen kan du logge ind på din konto, se tidligere bestillinger og bestilling afhentning af dit tøj til vaskerier nemt og bekvemt. Du kan også bruge vores hjemmeside til samme slags aktiviteter. Din konto er 100% intergeret mellem hjemmesiden og appen til din mobiltelefon.

 

3. Hurtig vaskerier service – Hastighed er altid et plus i vaskerivirksomheden. Gode vaskerier er hurtige og effektive, så du får dit tøj tilbage til dig på så kort tid som muligt, uden du skal tænke på selv at skulle vaske det. Derfor har vi hos PrivatRens vaskerier sørget for, at optimere alle processer, for så at kunne levere ikke kun den bedste men også hurtigste vaskeserve til dig.

 

Fordele ved at bruge et af vores vaskerier

Tøj, der er professionelt rengjort og taget hånd om, vil se meget bedre ud end tøj, der kastes rundt, vaskes og tørres i boligmaskiner og lades på bordet eller i tørretumbleret for længe det kommer ud krøllet. De fleste mennesker ved ikke, hvordan man stryger ordentligt længere, så selv strygning af tøjet i hjemmet påtager sig også risici for beklædningsgenstande. Vores professionelle vaskeriers personale bruger deres ekspertise til at give deres kunder klæder, der er lyse, rene, skarpe, duftende, og det ligner du lige købt det.