Vaskerier Østerbro

Hvorfor bruge vaskerier Østerbro?

Privatrens.dk tilbyder dig vaskerier Østerbro service, på den nemmest mulige måde!

Har du uønskede pletter på tøjet? Eller trænger det bare til en tur hos vaskerier Østerbro? Hos PrivatRens sørger vi for at dit tøj får Østerbros bedste vaskerier behandling. Vi vasker, renser, folder og pakker, og det eneste du skal, er blot at aflevere dit vasketøj og afhente igen. Vi henter og bringer desuden også, hvis dette er at foretrække. Vi fjerner alt fra den rødvinsplet der ramte skjorten til år dine børns fedtefingre som de glædeligt tørrede af i tøjet når du er på jagt efter vaskerier Østerbro. Skulle det ske at vi af den ene eller anden grund ikke kan afhjælpe problemet vil vi altid oplyse dig om dette.

 

Processen for vaskerier Østerbro, når du bestiller hos PrivatRens

For at opnå fuld forståelse hvorfor det er et klogt træk at overlade dit rens til professionele vaskerier, er det grundlæggende at forstå forskellen mellem at vaske tøjet i en almindelig vaskemaskine og at aflevere det til rens.
Læs om hos her!

 

Hvordan kan jeg bestille min afhentning?

Du kan nemt og enkelt bestille afhentning af tøjvask til vaskerier Østerbro gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.

På det angivet tidspunkt vil en chauffør stå foran din dør og være klar til at tage imod dit tøj der skal forbi vaskerier Østerbro hvorefter det køres direkte til et af vores mange renserier.
Her bliver hver enkelt stykke tøj og tekstil inspiceret af vores medarbejdere på renseriet. Her bliver der kigget efter hvilken type rens der vil være mest hensigtsmæssig afhængig af tilstanden. En unik note bliver placeret på med information om vurderingen inden den skal videre i processen.
Nu skal tøjet vaskes! Vores vaskemaskiner er proffesionel udviklet med mange flere funktioner og måle enheder, end man kender for vaskemaskiner man finder i private hjem eller i vaskekældre.
Når tøjet er vasket færdig, ved hver enkelt stykke tøj og tekstil endnu en gang inspiceres for at sikre at dit tøj er blevet fuldstændig rens for uønskede pletter, men også vaskemidler brugt i vaskemaskinen samt væsker.
Når tøjet er helt rengjort og passerer inspektion, bliver det derefter presset, foldet og pakket til tilbagelevering på din adresse på Østerbro.
Som regel inkludere den afsluttende process tøring ved hjælp af varme, luft eller strygning.

 

Din sikkerhed når du vælger vaskerier Østerbro

Du bør vælge Privatrens som dit fortrukne renseri, fordi vi har mange års erfaring med tøjrens og fordi vi er ægte fagfolk. Vi vil tage bedst muligt hånd om dit tøj og din tilfredshed er vores top prioritet.
I modsætning til de almindelige vaskerier kommer vi til dit hus og henter dit tøj, og returnerer dem til dig igen. Alt dette gøres for at sikre din tilfredshed og gøre renseprocessen så let som muligt.