Tøjrens København derhjemme?

Vi tilbyder tøjrens København, på den nemmest mulige måde!

Når du vasker dit tøj derhjemme, formentlig i en vaskemaskine, er det vand, der rent faktisk vasker dit tøj. Vand er opløsningsmidlet, som primært renser dit tøj, når du bruger denne metode.
Dette er ikke altid det bedste valg, da ikke alle stoffer og materialer er egnede til at blive rengjort med vand. Vi anbefaler for eksempel på det kraftigste, at du aldrig vasker tøj fremstillet af uld i en vaskemaskine.

 

Processen for tøjrens København, når du gør det selv

Vand kan heller ikke fjerne alle typer pletter, og hvis du forsøger at vaske en fremtræden fedtplamage med den regelmæssige metode, vil den næste med garanti ikke forsvinde.
Ud over alt dette er vaskemaskiner generelt et underlegent form for udstyr anvendt til vask. Når din vask slutter kan du risikere at vende tilbage og finde din yndlings bluse itu hvis den for eksempel har siddet fast i en lynlås. Du kan også risikere at finde sæberester på tøjet hvorfor du er nødt til at vaske det hele på ny.

 

Hvordan kan jeg bestille tøjrens?

Du kan nemt og enkelt bestille tøjrens gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.

Vi vil gøre en ting klart fra begyndelsen – vi taler her om professionelle tøjrenserier. Det betyder, at vi ved hvad vi laver, og at du vil få den bedst mulige service, hvis du bringer os dit tøj.
I rengøringsprocessen bruges ikke vand som opløsningsmiddel, men i stedet et petroleumopløsningsmiddel. De fleste renserier bruger et opløsningsmiddel kaldet perchlorethylen og i nogle sjældne tilfælde CO2.
Den engelsk betegnelse ”dry cleaning” stammer fra det faktum, at tøjet ikke er vådgøres og renses med vand. Så hvad sker der med dit tøj, når du efterlader det hos et professionelt vaskeri?
Hver vaskeri har sin egen unikke proces, så det er svært at sige med sikkerhed, men de fleste følger et lignende mønster. Vi mærker dit tøj, så det med garanti ikke forsvinder i mængderne.

 

Din sikkerhed når du vælger tøjrens hos os

Du bør vælge Privatrens som dit fortrukne renseri, fordi vi har mange års erfaring med tøjrens og fordi vi er ægte fagfolk. Vi vil tage bedst muligt hånd om dit tøj og din tilfredshed er vores top prioritet.
I modsætning til de almindelige vaskerier kommer vi til dit hus og henter dit tøj, og returnerer dem til dig igen. Alt dette gøres for at sikre din tilfredshed og gøre renseprocessen så let som muligt.