Vi tilbyder Rens af tøj i København

Privatrens.dk tilbyder dig rens København service, på den nemmest mulige måde!

Har du uønskede pletter på tøjet? Eller trænger det bare til en rens? Hos PrivatRens sørger vi for at dit tøj får Københavns bedste rens behandling. Vi vasker, renser, folder og pakker, og det eneste du skal, er blot at aflevere dit vasketøj og afhente igen. Vi henter og bringer desuden også, hvis dette er at foretrække. Vi fjerner alt fra den rødvinsplet der ramte skjorten til dine børns fedtefingre som de glædeligt tørrede af i tøjet. Skulle det ske at vi af den ene eller anden grund ikke kan afhjælpe problemet vil vi altid oplyse dig om dette.

 

Processen for rens København, når du bestiller hos PrivatRens

For at opnå fuld forståelse hvorfor det er et klogt træk at overlade dit tøjvask til et professionelt renseri, er det grundlæggende at forstå forskellen mellem at vaske tøjet i en almindelig vaskemaskine og at aflevere det til rens.

 

Hvordan kan jeg bestille min afhentning?

Du kan nemt og enkelt bestille afhentning af tøj til rens i København gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.

På det angivet tidspunkt vil en chauffør stå foran din dør og være klar til at tage imod dit tøj til rens hvorefter det køres direkte til et af vores mange vaskerier.
Her bliver hver enkelt stykke tøj og tekstil inspiceret af vores medarbejdere på vaskeriet. Her bliver der kigget efter hvilken type rens der vil være mest hensigtsmæssig afhængig af tilstanden. En unik note bliver placeret på med information om vurderingen inden den skal videre i processen.
Nu skal tøjet renses! Vores vaskemaskiner er proffesionel udviklet med mange flere funktioner og måle enheder, end man kender for vaskemaskiner man finder i private hjem eller i vaskekældre.
Når tøjet er vasket færdig, ved hver enkelt stykke tøj og tekstil endnu en gang inspiceres for at sikre at dit tøj er blevet fuldstændig rens for uønskede pletter, men også vaskemidler brugt i vaskemaskinen samt væsker.
Når tøjet er helt rengjort og passerer inspektion, bliver det derefter presset, foldet og pakket til tilbagelevering på din adresse i København.
Som regel inkludere den afsluttende process tøring ved hjælp af varme, luft eller strygning.

 

Din sikkerhed når du vælger vaskeri København

Du bør vælge Privatrens som dit fortrukne renseri, fordi vi har mange års erfaring med rens og fordi vi er ægte fagfolk. Vi vil tage bedst muligt hånd om dit tøj og din tilfredshed er vores top prioritet.
I modsætning til de almindelige vaskerier kommer vi til dit hus og henter dit tøj, og returnerer dem til dig igen. Alt dette gøres for at sikre din tilfredshed og gøre renseprocessen så let som muligt.