Søger du et billig renseri?

Privatrens.dk tilbyder dig billig renseri, på den nemmest mulige måde!

 

Vi er sikre på, at hvis du stoler nok på os til at overlade os dit tøj når du søger billig renseri, vil du ikke blive skuffet. Vi garantere fuld tilfredshed med den service vi leverer.
Findes der noget bedre end velduftende, nyvasket tøj med billig renseri? Det synes vi i hvert fald ikke. Kontakt os nu eller bestil online eller via vores app til iPhone & Android, og vi vil tage os godt at dit tøj.

 

Når du bestiller billig renseri hos os

En hel række processer sættes igang, så snart du vælger billig renseri gennem PrivarRens.dk.
Efter du har valgte hvilke services du kunne tænke dig at benytte, skal du først om fremmest skal du angive den dato og tid, du vi have dit vasketøj afhentning.

 

Hvordan bestiller man billig renseri?

Du kan nemt og enkelt bestille afhentning af tøjvask i København & Frederiksberg gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.

 

Dit tøjvask vil blive inspiceret for eventuelle små genstande eller mønter, der kunne beskadige det under rengøringsprocessen. Disse genstande vil naturligvis blive returneret til dig sammen med dit tøj. I løbet af denne tid vil vi også behandle eventuelle pletter, der kræver forbehandling, og fjerne følsomme knapper eller andre dele af dit tøj, der er følsomme.
Maskinrengøringen er næste step og i løbet af denne tid rengøres dit tøj med den tidligere nævnte proces. Når det er renset, drænes det opløsningsmiddel, der anvendes i rengøringsprocessen, og dit tøj skylles i et frisk opløsningsmiddel.
Er nogle af pletterne oliebaserede vil de kræve yderligere behandling, så her vil se efter eventuelle resterende pletter. Hvis vi finder noget, vil vi behandle dem med vand, damp eller endda et vakuum.
Nu hvor dit tøj er flot og rent, er det tid til at gøre det mere præsentabel. Tørreren vil dampe eller trykke det for at gøre det rynkefrit, genmontere knapper, hvis det er nødvendigt, og folde det.
Dine tøj er nu klar til at blive returneret til dig.
Som du kan se, er hele processen mere kompliceret end den, du går igennem, når du vasker dit tøj i din vaskemaskine. Det skyldes, at rensning er så meget bedre, og det kræver en ekstra indsats.
En ting du altid kan regne med er at vi som fagfolk altid vil give dig en retfærdig vurdering lige ved disken. Det kan ske at dit tøj ikke kan reddes selv med hjælp fra største eksperter i branchen.

 

Din sikkerhed når du vælger renseri Frederiksberg

Du kan kontakte os via vores app, som er tilgængelig for både Android og iOS-enheder eller via vores hjemmeside. Vores tjenester er tilgængelige over hele landet og vi planlægger at udvide vores forretning i den nærmeste fremtid.
Vores ekspertise kommer her til gavn, da vi med mange år på banen ved lige præcis hvordan hver enkelt tøj og tekstil skal behandles, for at sikre dets kvalitet forbliver i top.