Amager renseri

Hvorfor bruge Amager renseri service?

Privatrens.dk tilbyder dig Amager renseri service, på den nemmest mulige måde!

Med Amager renseri kan du få renset dit brugte tøj ved hjælp af forskellige løsninger for at fjerne uøsnkede pletter og at få følelsen af nyt og rent tøj tilbage. Amager renseri er kendt for at kunne fjerne stædige pletter som fedt og rødvin uden at påvirke stoffets kvalitet. De fleste tekstiler er desuden renseri sikre og vi gør dig altid opmærksom på, hvis det ikke er tilfældet med dit tøj. Mange års undersøgelser har sørget for, at vaskemidler og processer der anvendes til rensning, er sikre for både dit tøj og huden.

 

Amager renseri processen, når du bestiller hos PrivatRens

Når du bestiller din afhentning gennem Privatrens.dk, så starter en hel række processer.
Efter du har valgte hvilke services du kunne tænke dig at benytte, skal du først om fremmest skal du angive den dato og tid, du vi have dit vasketøj afhentet.

 

Hvordan kan jeg bestille min afhentning?

Du kan nemt og enkelt bestille afhentning af Amager renseri gennem vores hjemmeside eller vores App til IOS eller Andriod.

På det angivet tidspunkt vil en chauffør stå foran din dør og være klar til at tage imod dit vasketøj hvorefter det køres direkte til et Amager renseri.
Her bliver hver enkelt stykke tøj og tekstil inspiceret af vores medarbejdere på renseriet. Her bliver der kigget efter hvilken type rens der vil være mest hensigtsmæssig afhængig af tilstanden. En unik note bliver placeret på med information om vurderingen inden den skal videre i processen.
Nu skal tøjet vaskes! Vores vaskemaskiner er proffesionel udviklet med mange flere funktioner og måle enheder, end man kender for vaskemaskiner man finder i private hjem eller i vaskekældre.
Når tøjet er vasket færdig, ved hver enkelt stykke tøj og tekstil endnu en gang inspiceres for at sikre at dit tøj er blevet fuldstændig rens for uønskede pletter, men også vaskemidler brugt i vaskemaskinen samt væsker.
Når tøjet er helt rengjort og passerer inspektion, bliver det derefter presset, foldet og pakket til tilbagelevering på din adresse på Amager.
Som regel inkludere den afsluttende process tøring ved hjælp af varme, luft eller strygning.

 

Din sikkerhed når du vælger Amager renseri

Vi gør vores yderste for at passe på dit tøj. Det betyder, at dit tøj gennemgår flere inspektioner undervejs som er med til at sikre at dit tøj er i samme stand, som ved afhentningen. Der bliver taget ekstra hensyn ved følsomme tekstiler. Vores ekspertise kommer her til gavn, da vi med mange år på banen ved lige præcis hvordan hver enkelt tøj og tekstil skal behandles, for at sikre dets kvalitet forbliver i top.